Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Trucker caps bedrukken: die pet past ons allemaal!

De trucker cap is terug van eigenlijk nooit weggeweest! Nog nooit zag je zoveel trucker caps in het straatbeeld als tegenwoordig. Terwijl de trucker cap vroeger alleen door Jan met de pet werd gedragen, is het vandaag de dag een modieus item, dat ook bij allerlei beroemdheden populair is. Ooit begon het waarschijnlijk allemaal met een onbekende trucker, die de stoere trucker cap tijdens zijn werk gebruikte ter bescherming tegen zon en regen. Blijkbaar vond men na verloop van tijd dat die truckers er zo wel erg cool uitzagen, waarna het dragen van trucker caps mode werd!


In de late jaren ‘90 van de twintigste eeuw en het begin van het tweede millennium, werd de trucker cap razend populair, vooral nadat pop- en filmsterren trucker caps begonnen te dragen. Vanaf het moment dat sterren als Ashton Kutcher en Lindsay Lohan met trucker caps op werden gesignaleerd, werden alle verkooprecords verbroken.

Steeds meer bedrijven lieten als promotiemateriaal een trucker cap bedrukken, en mensen begonnen bedrukte trucker caps te verzamelen: hoe zeldzamer een logo was, hoe populairder zo’n trucker cap werd. Trucker caps bedrukken of borduren voor het promoten van bijvoorbeeld uw bedrijf of vereniging, is relatief eenvoudig. Want in tegenstelling tot bijvoorbeeld de baseball cap, heeft de trucker cap geen zoom over de voorkant van de cap lopen.

Onze trucker cap, die bestaat uit vijf panelen, heeft een katoenen voorzijde met klep. De voorste panelen bieden voldoende ruimte aan een ​​bedrijfslogo of slogan. De achterpanelen zijn gemaakt van ademend gaas, zodat een truckers cap zelfs bij zomerse temperaturen prettig is om te dragen. De zonwerende klep aan de voorkant van de truckers cap, is bijvoorbeeld handig tijdens het werk. En door de instelbare strip aan de achterkant van de trucker cap, past deze pet ons allemaal!

Probeer het zelf ook eens, en laat bij CapsBedrukken.net trucker caps bedrukken met uw eigen logo. In onze webshop vindt u het grootste online assortiment bedrukte caps, mutsen en hoedjes, die naar wens worden voorzien van een borduursel of bedrukking. Of u nu een rode, groene, oranje, zwarte of blauwe trucker cap wilt bestellen, het is allemaal mogelijk. En ook voor kinderen is zo’n stoere trucker cap beschikbaar!

Behalve trucker caps vindt u in onze online winkel ook allerlei andere mooie hoeden en petten. Dus of het nu lente, zomer, herfst of winter is, voor ieder jaargetijde kunt u in onze webshop een passend hoofddeksel bestellen. Van warme wintermuts tot koele zomerhoed, u kunt bij CapsBedrukken.net terecht!

Vele andere bedrijven en instellingen zijn u reeds voorgegaan, vanwege de veelzijdigheid, stijl, en lage kosten van truckers caps. Wilt u trucker caps bedrukken, neem dan een kijkje in onze handige online winkel. Een trucker cap bedrukken kan op uiteenlopende manieren en in diverse stijlen, dus u vindt in onze webwinkel vast iets van uw gading! Voor het bedrukken of borduren van trucker caps, klikt u op de volgende link:

www.capsbedrukken.net/trucker-caps.html