Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
customer_step

Kids Caps & Mutsen bedrukken

, eenvoudig en snel...

Kids caps bedrukken of kids caps borduren?

Zie direct de prijzen van je te bedrukte kids caps en ontvang gratis proefdruk. Kies eerst je te bedrukken kids cap en selecteer daarna je opdruk.
Kids caps zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maar dan een maatje kleiner. Laat je kids caps bedrukken met je logo, afbeelding en/of tekst. Goedkoop, simpel en snel geregeld.

Set Descending Direction

per page
 • Youth Snapback

  Youth Snapback

  vanaf: € 3,50
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • White / Light Blue

  5 Panel Polyester Mesh Kids Cap

  vanaf: € 2,64
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Bright Royal

  Junior Knitted Hat

  vanaf: € 2,13
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Fuchsia

  Junior Original 5 Panel Cap

  vanaf: € 2,63
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Set Descending Direction

per page

Caps en mutsen voor kids bedrukken

Plannen om bedrukte caps of geborduurde caps te bestellen voor het familie-uitje of voor een uitstapje met de sportclub? Goed idee! Maar wat doe je dan voor de kinderen? Geen zorgen; wij bieden caps en mutsen aan voor het hele gezin. Onze kids caps en kids mutsen zijn identiek aan de versies voor volwassen. Alleen een maatje kleiner. Zo hebben de jongste leden van de groep een bedrukte kids cap die identiek is aan die van papa of mama. Wel zo mooi voor het wij-gevoel van de héle groep. Met onze bedrukte kids caps voelen de kinderen zich niet alleen een volwaardig lid van de groep, ze zijn op zomerse dagen ook nog eens de hele dag beschermd tegen de felle zon.

Wij bieden te bedrukken kids caps en te borduren kids caps al aan vanaf 25 stuks. Laat de kids caps bedrukken met het logo van de school of met verschillende namen, zodat elk kind zijn “eigen” pet heeft. Heel origineel voor een schoolreisje of kinderfeestje. Het bestellen van bedrukte kids caps of kids mutsen met borduursel is heel eenvoudig. Je vrijblijvende offerte ontvang je van ons onmiddellijk na aanvraag en binnen een werkdag ontvang je je digitale proefdruk. Ook helemaal vrijblijvend natuurlijk. Wacht daarom niet langer en vraag nu je offerte aan.