Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
customer_step

Promo Caps bedrukken

, eenvoudig en snel...

Promo caps bedrukken?

Zie direct je prijzen van bedrukte promo petten en ontvang gratis proefdruk. Kies eerst je te bedrukken promo cap en kies dan je opdruk.
Promo caps zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in vele kleuren en kleurcombinaties. Laat je promo petten bedrukken met je logo, afbeelding en/of tekst. Goedkoop, simpel en zó geregeld.

Set Descending Direction

per page
 • Trucker Cap Mesh

  Trucker Cap Mesh

  vanaf: € 3,09
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Turned Brushed Cap

  Turned Brushed Cap

  vanaf: € 3,34
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Promo Cap

  Promo Cap

  vanaf: € 2,11
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • PVC Peak Sunvisor

  PVC Peak Sunvisor

  vanaf: € 1,96
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Set Descending Direction

per page

Promo caps bedrukken

Wil je je bedrijf of vereniging onder de aandacht brengen, maar heb je geen groot budget tot je beschikking? Promo caps zijn het ideale promotiemiddel om voor een klein bedrag een groot publiek te bereiken. Voor een paar Euro per bedrukte promo cap wordt je merk onder de aandacht gebracht door lopende reclamezuilen. Iedereen vind het leuk om iets te krijgen; promo caps doen het daarom ook heel goed als give-away op beurzen en andere evenementen. Kies je te bedrukken promo cap in een felroze of andere opvallende kleur en kom boven de grijze massa uit.

Je kan kiezen uit meerdere modellen te bedrukken promo caps. Wil je een katoenen baseball model of ga je toch liever voor een trucker cap met zijn typerende bovenkant van ventilerend gaas? Welke te bedrukken promo cap je ook kiest, bij ons zul je altijd slagen. Het offerte – en bestelproces is ook nog eens kinderlijk eenvoudig; kies je te bedrukken promo cap in de kleur die je aanspreekt. Kies het soort opdruk en je ziet meteen de prijzen van je te bedrukte promo caps. Zijn de prijzen naar wens? Kies het gewenste aantal en klik op “offerte aanvragen”. De vrijblijvende offerte ontvang je onmiddellijk en binnen een werkdag krijg je van ons een gratis digitale proefdruk. Deze is uiteraard ook geheel vrijblijvend. Pas als je helemaal tevreden bent met het ontwerp, keur je de proefdruk goed en zo plaats je je bestelling. Wacht niet langer en vraag vandaag nog je offerte aan voor je bedrukte promo caps.