Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417
customer_step

Zonnekleppen bedrukken

, eenvoudig en snel...

Zonnekleppen bedrukken ?

Zie direct je prijzen van je te bedrukken zonnekleppen en ontvang je gratis proefdruk. Kies eerst je te bedrukken zonneklep en ga dan verder naar je opdruk.
Zonnekleppen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en in vele kleuren. Laat je zonneklep bedrukken met je logo, afbeelding en/of tekst. Voordelig, simpel en supersnel geregeld.

Set Descending Direction

per page
 • Tennis pet

  Tennis pet

  vanaf: € 3,25
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Deluxe Sunvisor

  Deluxe Sunvisor

  vanaf: € 2,96
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • PVC Peak Sunvisor

  PVC Peak Sunvisor

  vanaf: € 1,96
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Set Descending Direction

per page

Zonnekleppen laten bedrukken

Zit er een tennistoernooi aan te komen of heb je een zomers uitje gepland met de personeelsvereniging? Een zonneklep bedrukt met tekst of logo is een ideaal presentje voor de hele groep. De zonneklep biedt dezelfde bescherming tegen de zon als een pet, maar heeft als voordeel dat de open bovenkant op warme dagen voor de nodige ventilatie zorgt. Het is eigenlijk een soort cabrio-pet. Laat je zonneklep bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik hem als give-away op zomerse evenementen; succes verzekerd!

Kies uit een katoenen of PVC te bedrukken zonneklep en laat je zonneklep bedrukken met je logo of ludieke tekst. De stappen die je moet volgen zijn heel eenvoudig. Kies je te bedrukken zonneklep en de kleur die je aanspreekt. Vervolgens kies je het aantal drukkleuren van je opdruk en je ziet meteen de all-in prijzen. Bevallen de prijzen? Klik dan op “offerte aanvragen”. Je ontvangt onmiddellijk je vrijblijvende offerte en binnen een werkdag ontvang je de digitale proefdruk van je te bedrukken zonneklep met logo of tekst. Deze is natuurlijk net zo vrijblijvend. Pas als je helemaal tevreden bent over het ontwerp keur je de proefdruk goed en op deze manier plaats je je bestelling voor je te bedrukken zonneklep.